POČETNA O KLUBU USPESI TAKMIČENJA I NASTUPI VESTI DONATORI KONTAKT

Baby EXIT festival 2018

28.5.2018. Novi Sad
PG Medžik na Baby Exit festivalu

27. maja su devojčice iz PG „Medžik“ putovale u Novi Sad na festival pametnog i zdravog odrastanja - Baby Exit. Raznovrsni program je privukao mnoge porodice i mališane na Petrovaradinsku tvrđavu.

Više od dve hiljade učesnika je tokom dva dana festivala predstavljalo svoje sportske, plesne i pevačke veštine.

Naše devojčice su nastupale u punom sastavu - odigrale su svoju najnoviju koreografiju, veliku hip-hop formaciju. Iako su plesale i iskusnije devojčice, nekima je ovo bio prvi nastup, pa je i trema bila prisutna. Naši mališani su nastupali na Bini šampiona kod Sata - sunce je upeklo, ali devojčicama to nije smetalo, veselo i uspešno su odigrale svoju koreografiju.

Organizatori su svim učesnicima obezbedili sladoled za rashlađenje, a nakon malog odmora je usledio obilazak štandova na festivalu. Devojčice su se slikale sa maskotom Dino parka, vežbale sa Udruženjem fizioterapeuta, osvežile na štandu Aqua Vive i upoznale se sa raznim profesijama, koje su se predstavile na svojim štandovima.

U Facebook nagradnoj igri smo završili na drugom mestu, ali se svakako zahvaljujemo svima, koji su svojim lajkovima i podelama objave podržali našu grupu!

Lepo smo se proveli, zahvaljujemo se organizatorima i vidimo se sledeće godine!<< Idi na sve vesti <<

 
 
 

KONTAKT

Moše Pijade 19 24210 Bajmok, Srbija
+381 64 317 94 71
medzikbajmok@gmail.com
Facebook
Instagram