POČETNA O KLUBU USPESI TAKMIČENJA I NASTUPI VESTI DONATORI KONTAKT

Veče Modernih Plesova 2018

23.12.2018. Bajmok
Veče Modernih Plesova 2018

22. decembra je sa oko 220 učesnika i preko 250 gledalaca održano Veče Modernih Plesova u Bajmoku.

Za dobru atmosferu su pored domaćina bili zaduženi mnogobrojni gosti koncerta:

Gosti su se predstavili u više plesnih disciplina i pokazali su bajmočkoj publici svoje najbolje tačke iz tekuće sezone, a imali smo priliku da vidimo i nekoliko izuzetno zanimljivih postavki i koreografija.

Pravu prazničnu atmosferu su doneli Nikolett i Mark Hajdu, koji su se predstavili break-dance koreografijom na temu popularnog božićnog bioskopskog hita “The Grinch”.

PG Medžik – Veče Modernih Plesova

Naše grupe su se predstavile sa 5 grupnih koreografija. Mini grupi, koja se sastoji od dečaka i devojčica od 3 do 6 godina je ovo bio prvi nastup. Grupa je krenula sa radom u januaru ove godine, a mališani su prvi put imali priliku da pokažu svoje znanje upravo na ovom koncertu. Bili su mnogo slatki, lepo su odigrali svoju kratku koreografiju i pokazali da su dostojni naslednici veoma uspešne dečije grupe.

Na koncertu su se predstavile i dečije grupe, sa koreografijama, koje su osvojile medalje na međunarodnom takmičenju u Vrnjačkoj Banji. Juniori početnici su takođe odigrali koreografiju, koja im je na SIDF takmičenju donela zlato.

Program su zatvorili najiskusniji igrači iz PG “Medžik”, dečija mala grupa i seniori, koji su na dostojan način stavili tačku na veoma kvalitetan program.

Zahvaljujemo se svima, koji su omogućili da se koncert održi, našim dragim gostima i publici! Družimo se i sledeće godine u još većem broju!<< Idi na sve vesti <<

 
 
 

KONTAKT

Moše Pijade 19 24210 Bajmok, Srbija
+381 64 317 94 71
medzikbajmok@gmail.com
Facebook
Instagram