POČETNA O KLUBU USPESI TAKMIČENJA I NASTUPI VESTI DONATORI KONTAKT

Dance Zone Lazarevac

24.3.2019. Lazarevac
PG Medžik na takmičenju u Lazarevcu 2019

Naši plesači su 24. marta učestvovali na internacionalnom takmičenju Dance Zone 2019 u Lazarevcu, koji je okupio najbolje plesače iz regiona. Festival je organizovao Plesni klub “Kolus”, u velikoj Sali SRC “Kolubara”. Na manifestaciji se takmičilo 1370 učesnika iz Srbije, BiH, Makedonije, Bugarske i Rumunije.

Naši plesači su se predstavili sa 11 koreografija i ostvarili odlične rezultate.

Prva je na binu stala Jovana Dulić, koja se prvi put takmičila u solo kategoriji. Od 22 učesnice u kategoriji Hip-hop solo devojčice B, Jovana je uspela da se plasira u polufinale i zauzela 11. mesto, što je i više nego sjajno za prvi nastup.

Posle Jovane su u B kategoriji nastupale naše juniorke, koje su osvojile zlatnu medalju i ponovile uspeh iz Vrnjačke Banje.

Juniori na Dance Zone 2019

Jedna od najzanimljivijih disciplina u B kategoriji je bilo nadmetanje dečijih formacija. Pored naših devojčica su se takmičile dve ekipe domaćina i mališani iz Beograda i Jagodine – ali je naša grupa uspela da dođe do zlata.

U A kategoriji su se takmičili najiskusniji plesači iz svih grupa. Naša mala produkcija je osvojila zlatnu medalju, a naše devojčice su jednoglasnom odlukom sudija osvojile prvo mesto u kategoriji dečijih grupa, u konkurenciji grupa iz Lazarevca, Leskovca i Užica.

Dečiji parovi su ostvarili odličan uspeh u jakoj konkurenciji – Luna Radulović i Kristina Ivanković su bile osme, a Milena Radulović i Milica Kosanović šeste.

Sjajan uspeh je ostvarila naša Bojana Petrović, koja je u solo kategoriji svojim besprekornim nastupima uspela da dođe do samog finala i od 32 takmičara zauzela 5. mesto.

PG Medžik - takmičenje Dance Zone 2019

Najjača konkurencija je kao i svaki put bila u kategoriji odraslih, ali su se naši plesači odlično pokazali. Valentina Keresteš se plasirala u polufinale – finale joj izmaklo za dlaku, osvojila je visoko 7. mesto. Duo Valentina Keresteš – Viktoria Mihaljević takođe završilo takmičenje na 7. mestu, dok je seniorska grupa uspela da osvoji 4. mesto.

Pored medalja i pehara, organizatori su za najbolje pripremili i pakete slatkiša, a naš klub je dobio i zahvalnicu za veliki doprinos razvoju plesa.

U Lazarevcu je bilo jako zanimljivo, konkurencija je bila jaka, ali smo mi ipak pobedili. Svi smo se lepo proveli, slikali se i gledali druge grupe kako igraju. Osvojili smo dosta slatkiša i cveća – Luna Radulović<< Idi na sve vesti <<

 
 
 

KONTAKT

Moše Pijade 19 24210 Bajmok, Srbija
+381 64 317 94 71
medzikbajmok@gmail.com
Facebook
Instagram