POČETNA O KLUBU USPESI TAKMIČENJA I NASTUPI VESTI DONATORI KONTAKT

Svetski dan plesa

5.5.2019. Sombor
PG Medžik na manifestaciji

U okviru manifestacije “Svetski dan plesa”, u Somboru je sad već tradicionalno održan koncert plesnih klubova. 5. maja su se pred punom salom HKUD “Vladimir Nazor” publici predstavili domaćini i organizatori manifestacije: PK “Ronda”, PG “Inanna”, PŠ “Jump”, “S-fit” zumba i PK “Ravangrad Dance”. Specijalni gosti koncerta su bili “Figura Dance” i S.A.F.C.“Kets”, kao i naši plesači iz PG “Medžik”.

Naši igrači su se predstavili sa tri koreografije. Dečija grupa je odigrala hip-hop formaciju, koja im je na takmičenju Spring Dance Open u aprilu donela prvo mesto. U formaciji je plesalo čak 26 mališana. Juniori su se predstavili sa malom grupom, dok su seniori podržali naprednu dečiju grupu – zajedno su odigrali produkciju, koja je oduševila publiku.
Ovom manifestacijom se obeležava 29. april – Svetski dan plesa. Somborski plesni klubovi su zajedno sa gostima prikazali ples kao umetnički oblik izražavanja i predstavili različite vrste plesa, od latino-američkih i standardnih plesova preko savremenog plesa, baleta, zumbe, orijentalnih plesova i hip-hopa.
PG Medžik - Svetski dan plesa 2019
Ovim putem se zahvaljujemo organizatorima na pozivu i na gostoprimstvu. Vidimo se i sledeće godine!
PG Medžik - Sombor 2019<< Idi na sve vesti <<

 
 
 

KONTAKT

Moše Pijade 19 24210 Bajmok, Srbija
+381 64 317 94 71
medzikbajmok@gmail.com
Facebook
Instagram