POČETNA O KLUBU USPESI TAKMIČENJA I NASTUPI VESTI DONATORI KONTAKT

Baby EXIT festival 2019

22.5.2019. Novi Sad
PG Medžik - mini grupa

Proteklog vikenda na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, održan je 18. po redu Baby Exit festival. Ovaj festival tradicionalno okuplja brojne mališane, koji imaju priliku da predstave svoje veštine u prelepom ambijentu.

Drugu godinu za redom, na tvrđavi su se pojavili i plesači PG „Medžik“. Ove godine je putovala naša najmljađa, mini grupa, koju čine deca uzrasta od 3 do 6 godina. Petnaest mališana je izvelo koreografiju kojom su zaslužili brojne ovacije i veliki aplauz prisutnih.

Osim što imaju priliku da nastupaju, za vreme trajanja Baby Exit festivala, mališani imaju priliku da učestvuju i u brojnim edukativnim i kreativnim radionicama. Tako su ovom prilikom naše „bebe“ učile kako da naprave gel za dezinfekciju ruku, pravili su razne oblike od plastelina, družili se sa vatrogascima i policajcima, jahali ponija, lečili mede... Sa decom se družio maskota Kefalo, omiljeni lik mališana iz popularnog crtaća „Štrumpfovi“.

PG Medžik - Baby EXIT festival 2019

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima koji su nas lajkovima podržali u nagradnoj igri na Facebook-u, te su naši mališani od organizatora nagrađeni sladoledom.

Zahvaljujući prelepom vremenu, zabava je bila zagarantovana!<< Idi na sve vesti <<

 
 
 

KONTAKT

Moše Pijade 19 24210 Bajmok, Srbija
+381 64 317 94 71
medzikbajmok@gmail.com
Facebook
Instagram