POČETNA O KLUBU USPESI TAKMIČENJA I NASTUPI VESTI DONATORI KONTAKT

SIDF Jagodina Open 2019

17.6.2019. Jagodina
PG Medžik Bajmok - SIDF Jagodina Open 2019

I ove godine smo putovali u Jagodinu, na prestižno takmičenje koje se tradicionalno održava u ovom gradu. Takmičenje traje dva dana, a odlikuje ga kvalitetan i uzbudljiv program.

Osim plesnih klubova iz Srbije, u Jagodini su bili plesni klubovi iz susednih zemalja: Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Rumunija. Nastupali su plesači svih uzrasta, koji su se sudijama i gledaocima predstavili u najrazličitijim plesnim disciplinama.

Prvog dana takmičenja (subota) nastupaju plesači-početnici, odnosno oni sa nešto manje iskustva (B i C kategorije). Drugi dan takmičenja je rezervisan za iskusnije plesače (A kategorija). Ove godine je iz našeg kluba išlo 32 plesača, koji su se takmičili u oba dana, sa ukupno 17 koreografija. Na takmičenju smo postigli sledeće rezultate:

S obzirom na nešto lakši raspored prvog dana takmičenja za nas, iskoristili smo slobodno vreme za šetnju i boravak u prirodi.

Jagodina 2019 - PG Medžik

Na takmičenju smo mogli da vidimo i naučimo mnogo toga lepog, a odlično smo se proveli i u ovom, prelepom gradu. Osim medalja i pehara, iz Jagodine nosimo nova iskustva i lepe uspomene. Uostalom, pročitajte u nastavku utiske naše dece:

„Bilo mi je lepo, puno smo se šetali i zabavljali. Prvi put igrati solo bilo je malo zastrašujuće, imala sam malu tremu ali sam je prestigla. Bilo je puno dobrih igrača. Nažalost moja drugarica nije prošla, ali bitno je da se zabavljamo i učestvujemo. Ovo mi je bilo jedno od najboljih takmičenja i nadam se da ću da učestvujem još i zabavljam se kao onda.“ - Kristina Ivanković

„Jagodina je veoma lepa, mnogo smo se zabavili. Bez obzira šta smo osvojili, bilo je super, družili smo se i plesali.“ - Silvana Bjelica

„Bilo je lepo, želela bih sve da ponovim, Jagodina je prelepa, videli smo mnogo velik vodopad, sve naj.“ - Dragana Pešić<< Idi na sve vesti <<

 
 
 

KONTAKT

Moše Pijade 19 24210 Bajmok, Srbija
+381 64 317 94 71
medzikbajmok@gmail.com
Facebook
Instagram