POČETNA O KLUBU USPESI TAKMIČENJA I NASTUPI VESTI DONATORI KONTAKT

Novogodišnji koncerti

22.12.2019. Sombor, Subotica
Novogodišnji koncerti

Naši plesači su kraj godine obeležili nastupima na novogodišnjim koncertima plesnih klubova “Jump” iz Sombora i “Stars” iz Subotice.

21. decembra je naša produkcija i mala juniorska formacija nastupila u HKUD “Vladimir Nazor” u Somboru, na koncertu plesnog kluba “Jump”, gde su pored domaćina i naših igrača nastupale i devojke iz plesnog studija “Style”. Posle raznovrsnog programa je bilo organizovano druženje najmlađih sa Deda Mrazom, a grad Sombor je svim učesnicima obezbedio paketiće.
22. decembar je bio rezervisan za novogodišnji koncert plesnog kluba “Stars” iz Subotice, koji se već tradicionalno održavao u “Nepkeru”. Pored domaćina, svoje koreografije su predstavili i mališani iz plesnog kluba Tornado. Naši plesači su se predstavili sa juniorskom malom formacijom i dečijom velikom formacijom.
U nastavku slede fotografije sa poslednjeg plesnog vikenda u 2019. godini.


PG Medžik u SomboruPG Medžik u Somborskom vašaruGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert JumpGodišnji koncert Jump<< Idi na sve vesti <<

 
 
 

KONTAKT

Moše Pijade 19 24210 Bajmok, Srbija
+381 64 317 94 71
medzikbajmok@gmail.com
Facebook
Instagram