POČETNA O KLUBU USPESI TAKMIČENJA I NASTUPI VESTI DONATORI KONTAKT

Povratak u salu

17.5.2020. Bajmok
Povratak u salu

Nakon 2 meseca kod kuće i online treninga, 18. maja konačno krećemo sa treninzima u sali, naravno uz poštovanje preporučenih mera predostrožnosti.

Sa radom smo prestali 15. marta, a nakon nedelju dana pauze, pustili smo u rad našu online plesnu radionicu, koju su naši mlađi članovi pratili putem Viber grupe.

Za ova dva meseca smo naučili 6 novih koreografija, plus još nekoliko koraka, koja su deca smišljala jedni drugima. Jedan od naših većih projekata je bio i video za vežbanje, koji smo pripremili ne samo za naše plesače, već i za sve ostale mališane, koji su ostali bez mogućnosti treniranja.

Putem Facebooka, Instagrama i YouTube platforme su naši koreografi i plesači prisustvovali plesnim radionicama poznatih koreografa iz Slovenije, Makedonije, Amerike, Mađarske i sa Kipra i naučili smo mnogo novih koraka.

Učestvovali smo i u projektima drugih plesnih škola – “Plesno mesto” iz Slovenije i “Sky Steps” iz Bačke Palanke.

Zanimljivo je napomenuti, da su tokom ova dva meseca, naši plesači napravili preko 500 video snimaka, kako plešu i vežbaju u svojim domovima.

Šta kažu naši plesači o ovom periodu rada od kuće?

“Kada je krenulo vanredno stanje i kad su prestale probe, to mi je teško palo. Ali naš kreativni trener, Beata je smislila da se družimo online. Na tim probama smo naučili razne stilove plesa. Ove probe su bile korisne jer nam nije bilo dosadno. Ali jednog dana smo dobili jednu baš prijatnu poruku. Beata nam je saopštila da se vraćamo redovnim probama. Bila sam preeesrećna kada sam to čula.”

Milena R.

“Naša druženja uvek lepo prođu. Kada smo prestali sa probama u sali, osećali smo se baš loše. Bili smo tužni i razdvojeni. Naš trener Beata organizovala je online probe i druženja. Tu smo učili razne koreografije plesača širom sveta. Stekli smo nova znanja o plesnim stilovima, naučili smo nove korake i otkrili svoje talente vezane za ples. Ove online probe bile su svima veoma, veoma korisne. Jednog lepog dana naš trener Beata poslala je jednu lepu, oduševljavajuću i svetlu vest. Obavestila nas je da od sledeće nedelje kreću probe u sali. Svi smo se baš obradovali, jedva čekamo da se opet vidimo i družimo, naravno po propisima.”

Jovana D.

“Meni je bilo tužno bez plesa. Jako su bili korisni onlajn treninzi. Jako su mi se svidele koreografije. Jedva čekam probe, zato što su mi nedostajali drugari i Beata i Stole.”

Adriana Š.

Iako smo se trudili da ovaj neobičan period iskoristimo na najbolji mogući način – da nastavimo da radimo na sebi i da učimo od drugih, radujemo se ponovnom viđenju i druženju u sali!<< Idi na sve vesti <<

 
 
 

KONTAKT

Moše Pijade 19 24210 Bajmok, Srbija
+381 64 317 94 71
medzikbajmok@gmail.com
Facebook
Instagram